Etusivu Haku Palaute Yhteystiedot Kartat Tapahtumat Uutiset English   RSS
Takaisin

Kauhajoen ja Kurikan yritykset yhteisosastolla Alihankintamessuilla

Alihankintamessut ovat tänäkin vuonna loppuunmyydyt.
Kauhajoen seudun alihankintaa ja yrityskehitystä harjoittavat yritykset ovat olleet yhteisosastolla Tampereen Alihankintamessuilla jo muutaman kerran. Kauhajoki tekee tänä vuonna yhteistyötä kurikkalaisten kanssa, esillä ollaan 40 neliön yhteisosastolla.
Alihankintamessut ovat Suomen suurimmat teollisuusmessut, näytteilleasettajia on peräti 900. Messut pidetään Tampereen messukeskuksessa tiistaista torstaihin 21.-23. syyskuuta. Messut ovat perinteisesti loppuunmyydyt jo hyvissä ajoin, tänä vuonna jonotuslista näytteilleasettajaksi on vielä pidempi kuin ennen. Kaikki halukkaat eivät pääse näytteilleasettajaksi.

Pohjalaisten messuosastolla ovat mukana yritykset Ossin Metalli ja LC Logistics Center Kauhajoelta sekä Kurikan Konepaja ja Kampin puu Kurikasta. Lisäksi osastolla näkyvät ja vaikuttavat Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä ja Kurikka uuteen nousuun -hanke.

- Tästä messuyhteistyöstä voi poikia vielä monenlaista muutakin yhteistyötä niin yritysten välillä kuin yrityskehityksenkin tiimoilta, tuumivat koordinaattorit Jaana Suksi Kauhajoelta ja Reijo Ravila Kurikasta.

Osasto löytyy C-hallista paikalta 1150. Osaston ilme ja väritys noudattavat Logistian värimaailmaa, sinistä ja vihreää.

Lisätietoja: Koordinaattori Jaana Suksi
LC Logistics Center Oy
P. 040 571 1305
jaana.suksi@lclc.fi
www.logistia.net
Alihankinta-messut
21.09.10
Kommentti (0) Lisää kommentti

Uutisotsikot:

    Polku: /Sisältösäiliö/Ajankohtaista