Etusivu Haku Palaute Yhteystiedot Kartat Tapahtumat Uutiset English   RSS
Takaisin

Suupohja tulee ja tanssii taas!

Flamencoa on luvassa tänäkin vuonna
Suupohjalaiset tanssin harrastajat oppivat uutta ja esittelevät taitojaan Suupohja tanssii -tapahtumassa perjantaina 14.1. Kauhajoella
Tapahtuma alkaa perjantaiaamuna klo 8. Kauhajoen uudessa koulukeskuksessa, kun 400 lasta rynnistää tanssimaan hiphopia ja nimenomaan lapsille suunniteltua etnotanssia, Etnokids.
Illalla aikuisten työpajoissa Kauhajoen yhteiskoulun vanhalla salilla voi oppia tanssimaan brasilialaista karnevaalisambaa, mikä onkin Kauhajoella tärkeä taito oppia, järjestetäänhän joka vuosi Sambacross juuri täällä.
Bollywood-elokuvien tanssi on uusinta uutta tanssin maailmassa. Sekä sambaa että Bollywood-tanssia ohjaa Elena Puumalainen .
Suupohja tanssii ?tapahtuma on aina kokeillut tanssin rajoja: rentouttava liike ei ehkä olekaan tanssia vai jotain muuta. Taatusti kuitenkin hyvinvointia lisäävää.
Rentouttavan liikkeen sijaan voi vielä kokeilla espanjalaisia rytmejä Flamenco-pajassa.
Paritanssipajoissa aloitetaan kävelyhumpalla ja siirrytään siitä oppimaan lavarumbaa Matleena Hakolan ja Juha Rossisen varmassa ohjauksessa.
Illan päättää paritanssipajoissa Rockabillyfusku, joka lukeutuu rock-tansseihin.
Paritansseja voi tulla opiskelemaan ilman omaakin paria.
Tanssishow alkaa perinteisesti klo 21 ja esiintyjinä nähdään kauhajokelaisen tanssiurheiluseura Casinon kilpatanssijoita, Spoon River Bootsien kantritanssijoita ja itämaisen tanssin yhdistyksen Zahran ?nuorisosiipeä?, jotka koettelevat perinteisen itämaisen tanssin rajoja esittämällä mm. Wakawakaa. Kauhajoella opiskeleva Carmen Guaman lumoaa katsojat ecuadorilaisella tanssilla. Seinäjokelainen Fuskaajat -tanssiryhmä ilahduttaa yleisöä rock-tanssien kimaralla.
Yleisön ei tarvitse seistä tumput suorana shownkaan aikana, vaan sillä on mahdollisuus ottaa osaa leikkimieliseen arvauskilpailuun.
Perjantaista on odotettavissa päivä, jolloin viedään taas tanssin ilosanomaa kaikelle kansalle!

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Suupohjan Kulttuuriyhdistys ry


www.suupohja.fi/tanssi
Suupohja tanssii tapahtuma ja ryhmä myös Facebookissa.
Reija Iso-Mustajärvi
Suupohja tanssii
12.01.11
Kommentti (0) Lisää kommentti

Uutisotsikot:

    Polku: /Sisältösäiliö/Ajankohtaista