Etusivu Haku Palaute Yhteystiedot Kartat Tapahtumat Uutiset English   RSS
Takaisin

Kauhajokelaisyrityksille kaksoisvoitto radiomainoskilpailussa

Kauhajoelle tuli menestystä Kaiku- eli Suomen Vuoden Paras Radiomainos -kisassa RadioGaala 2012:ssa tiistaina.
Suit Networksin radiospotti valittiin oman tuotekategoriansa viime vuoden parhaaksi mainokseksi. Samassa kategoriassa Muotitalo Petriinan spotti otti jaetun kakkossijan. Suit Networksin ja kuuden muun tuotekategorian voittajat kilpailivat sitten kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, jonka nappasi Tuska-Festivaali. Sen äänimainos lähtee edustamaan Suomea alan "EM-kisoihin" Ranskaan Cannes Lion 2012 -kilpailuun.

Petriinan ja Suit Networksin menestyneet mainokset on tehty yrittäjien ja Kevyt Kanava -konsernin yhteistyönä. Voittajamainoksilla kampanjoidaan Iskelmä Pohjanmaan ja City Pohjanmaan radiotaajuuksilla.

Suit Networksin spotin työryhmään kuuluivat yhtiön markkinointivastaavan Arto Räikkösen lisäksi käsikirjoittajina Jusa Harju ja Hannu Harju, äänityöstä ja tuotannon kaikista vaiheista vastasi Jusa Harju, äänet olivat Kai Pöntisen ja Hannu Harjun.

Suit Networks on kehittänyt ammattiliikenteen tarpeisiin innovatiivisen automaattisen järjestelmän, jossa kuljettaja tekee kuljetusten toimistotyöt helposti kännykällä. - Mainoksen tarkoitus oli herättää ammattilaisten mielenkiinto 30 sekunnissa, Arto Räikkönen kertoo. - Pohojalaasittain kävi, hyvää yritettihin teherä, mutta priimaa tuli, Räikkönen nauratti estradilla juontajaa näyttelijä Jaana Saarista ja 800-päistä gaalayleisöä. Komeat kunniakirjat ja kukat kävi pokkaamassa hänen ja Harjujen kanssa Suit Networksin Jarmo Peltoniemi.

Muotitalo Petriinaa gaalassa edusti upeassa iltapuvussaan toimitusjohtaja Nina Nummijoki miehensä Markun kanssa. Petriinan mainoksen suunnittelu- ja tuotantoryhmässä olivat hänen ohellaan käsikirjoittajina Jusa Harju ja näyttelijä Ismo Apell, äänityksestä, miksauksesta ja äänituotannosta vastasivat Jusa Harju ja Kaija Tuovinen, mainosäänenä oli Ismo Apell. Apellhan tunnetaan mm. Karjalan Kunnaat tv-sarjan taksikuski Keijo Sahiojan roolista.

- Mainoksen tarkoituksena oli hauskalla ja iloisella, mutta laadukkaalla tavalla tuoda esiin liikkeemme tärkeimpiä vahvuuksia, yrittäjä Nina Nummijoki kertoo. - Samalla piti erottua positiivisella tavalla tavanomaisista mainoksista.

Kaiku-kilpailun järjestävät mainosalan järjestöt ja radioiden kattojärjestö RadioMedia yhteistyössä vuosittain. Kymmenhenkisen tuomariston puheenjohtajana toimi Nokian äänituotantojohtaja Tapio Hakanen. Muut tuomarit olivat mainosalan arvostettuja konkareita. Helsingin uudessa Musiikkitalossa pidetystä juhlavasta gaalasta kuvattu tv-kooste nähdään Nelosella lauantaina 21.2.2012 klo 19.00.
19.01.12
Kommentti (0) Lisää kommentti

Uutisotsikot:

    Polku: /Sisältösäiliö/Ajankohtaista