Etusivu Haku Palaute Yhteystiedot Kartat Tapahtumat Uutiset English   RSS

Takaisin

Möykyn Pontela

Seurantalo Pontelan omistaa ja sitä vuokraa Möykyn maa- ja kotitalousseura ry, joka on perustettu vuonna 1931. Pontela on valmistunut vuoden 1938 lopulla, mutta 2004 vuonna se on nykyaikaistettu ja laajennettu. Pontela on viihtyisä syntymäpäivien, häiden ym. juhlien ja kokousten pitopaikka. Talo sopii sekä kesä- että talvikäyttöön ja sijainti Kauhajoentien varrella on ihanteellinen!

Osoite

Kauhajoentie 673, 64850 Möykky

Tilat ja varustus

Pontelan päärakennuksessa on iso ja hyvin varusteltu keittiö, ruokasali, juhlasali ja eteinen, jossa tila ulkovaatteille. Tiloihin mahtuu n. 200 henkilöä. Nykyaikaisessa keittiössä on suurtalouskeittiökoneita mm. kylmiö, astianpesukone, kiertoilmauuni, hella/uuni, haudekattila. Ruokasaliin sopii iso seisova pöytä ja lisäksi muutamia ruokapöytiä. Juhlasali on
tilava ja siellä on myös orkesteria varten esiintymiskoroke. WC-tilat ovat siistit ja tilavat, myös pyörätuolilla liikkuvat vieraat on huomioitu. Pihapiirissä on runsaasti pysäköintitilaa. Takapihalla on lapsien viihdykkeeksi keinuja ja kiipeilyteline. Ulkorakennuksessa on ns. sahtikämppä.

Varaukset ja tiedustelut

Anneli Teikari (06) 2634207
040 83 24 555

anneli.teikari@gmail.com


www.möykky.fi/möykyn maa ja kotitalouseura ry


Tiedustele myös pitopalvelua!

Takaisin

Päivitetty: 27.07.2011 11:49:08
    Polku: /Juhlatalot